خورش قلقلی پاشا ؛ ترکیب جادویی کوفته و رب انار + آموزش مرحله به مرحله

 

خورش قلقلی پاشا يكي از غذاهاي خوشمزه تركي است كه در بين ايراني ها طرفدار بسياري دارد. حتما دستور تهيه اين غذاي خوشمزه را از پیکوسکند آموزش ببينيد.

خورش قلقلی پاشا يا داوود پاشا

یکی از غذاهای اصیل ترکیه ای که باب طبع ما ایرانیها هم هست، خورشت داوود پاشا نام دارد! ترکیب جذاب کباب تابه‌ای، رب انار و گردو را تصور کنید؛ چه طعم دلچسبی دارد!

این خورش تا حدی شبیه فسنجان است، اما تفاوت‌هایی هم دارد. با وجود طعم فوق‌العاده‌اش، تهیه‌اش سخت نیست. فقط کافی است چند تکنیک پخت خورش‌های مختلف را ترکیب کنید تا خورش كوفته قلقلی پاشا را به خانه بیاورید!

مواد لازم برای خورش قلقلی پاشا

  •  گوشت چرخ‌کرده: ۴۰۰ گرم
  •  پیاز: ۲ عدد متوسط
  •  رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
  •  نعناع تازه یا خشک: ۲ قاشق غذاخوری
  •  آب جوش: ۲ لیوان
  •  نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

خورش قلقلی پاشا

دستور پخت خورشت داوود پاشا

مرحله اول

یکی از پیازها را رنده کنید و آب اضافی آن را با فشار دست بگیرید. سپس پیاز را در یک کاسه بریزید. گوشت چرخ‌کرده را همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه کنید.

خورش قلقلی پاشا
خورش قلقلی پاشا

مرحله دوم خورش قلقلی پاشا

مواد را مانند مایه کباب کوبیده خوب ورز دهید تا کاملاً چسبناک و یکدست شود. سپس به اندازه گردو از آن بردارید و به شکل کوفته‌های کوچک درآورید.

مرحله سوم

کوفته‌ها را در یک ظرف بچینید، روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از این مدت، یک تابه روی حرارت بگذارید و کمی روغن در آن بریزید.

مرحله چهارم خورش قلقلی

پیاز باقی‌مانده را نگینی خرد کنید و در تابه تفت دهید تا نرم شود. سپس کوفته‌ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه طرف آن‌ها یکدست سرخ شود.

خورش قلقلی پاشا
خورش قلقلی پاشا

مرحله پنجم

بعد از سرخ شدن کوفته‌ها، نعناع را اضافه کنید و کمی تفت دهید. رب انار را در یک لیوان آب حل کنید و به مواد داخل تابه بیفزایید. صبر کنید تا آب به جوش آید و کوفته‌ها کاملاً بپزند.

مرحله ششم

حرارت را ملایم کنید و بگذارید خورش ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت آرام بپزد تا جا بیفتد و روغن بیندازد. بعد از پخت کامل، آن را با برنج یا نان سرو کنید.

نکته اختیاری خورش قلقلی پاشا

در برخی دستورها، پوره گوجه‌فرنگی (۴ عدد گوجه بزرگ) به خورش اضافه می‌شود که باعث بهبود طعم و رنگ آن می‌شود.

خورش قلقلی پاشا
خورش قلقلی پاشا

 

نوشته خورش قلقلی پاشا ؛ ترکیب جادویی کوفته و رب انار + آموزش مرحله به مرحله اولین بار در مجله اینترنتی پیکوسکند. پدیدار شد.