دسر با بیسکویت پتی بور
دسر با بیسکویت پتی بور انتخابی فوقالعاده راحت و خوشمزه برای هر زمانی است. این دسر، به دلیل وجود بیسکویت پتی بور، بافت ترد و خوشمزهای دارد و با مواد سادهای قابل تهیه است. علاوه بر این، آمادهسازی آن بسیار سریع و آسان است، که آن را به انتخابی ایدهال برای مهمانیها و دورهمیها تبدیل میکند. با پیکوسکند همراه شيد تا همانند دسر شب یلدا با بیسکویت اين دسر هاي جذاب را براي دورهمي ها و مهماني هاي تان آماده كنيد.
راحتی دسر با بیسکویت پتی بور
تهیه این دسر به مواد اولیه کم و زمان کمی نیاز دارد. میتوانید در عرض چند دقیقه یک دسر خوشمزه و جذاب آماده کنید.
بیسکویت پتی بور به خودی خود خوشمزهست و نیاز به پخت ندارد. این امر، زمان و زحمت پخت را به حداقل میرساند و به شما این امکان را میدهد تا با خلاقیت بیشتری به تزیین و طعمدهی دسر بپردازید.

شما میتوانید با استفاده از مواد مختلف، طعمهای متنوعی به دسر خود اضافه کنید. مثلاً با افزودن خامه، بستنی، شکلات، میوههای تازه، پودر کاکائو، و یا حتی کمی پودر قهوه، دسر پتی بور را مطابق با سلیقه خودتان طعمدهی کنید. به دلیل سرعت تهیه و تنوع طعمها، دسر پتی بور برای مهمانیها و دورهمیها بسیار مناسب است و بدون نگرانی از زمان کم، میتوانید پذیرایی مناسبی داشته باشید.
اگر به دنبال دسر کمچرب و کمکالری هستید، میتوانید با استفاده از خامههای کمچرب و میوههای تازه، یک دسر پتی بور سالم و خوشمزه تهیه کنید.
چند ایده برای دسر پتی بور
در کل، دسر با بیسکویت پتی بور، یک گزینه عالی برای دسرهای سریع، ساده و خوشمزه است که به راحتی با مواد مختلف قابل ترکیب و تطبیق است.
دسر پتیبور و موز خوشمزه و راحت!
مواد لازم
- پتیبور ۱٫۵ بسته
- پودینگ وانیل ۳ بسته
- شیر ۴ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- موز ۲ عدد
- کره/مارگارین ۲۰۰ گرم
- رنده پوست لیمو به میزان لازم
- پنیر خامهای ۳ قاشق غذاخوری
- عصاره وانیل ۱٫۵ قاشق چایخوری

طرز تهیه:
پودینگ رو با یه سوم شیر درست کنید. بقیه شیر رو با شکر و کره مخلوط و گرم کنید. پودینگ رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید. موز و پتیبور رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. تو قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا آماده بشه. نوش جان!
دسر پتیبور و ژله: خوشمزه و راحت!
ژله، تاپینگ فوقالعادهای برای دسرهای بیسکویتیه! با طعمها و رنگهای مختلف ژله، دسری منحصر به فرد درست کنید.
مواد لازم:
- پتیبور ۳۰ عدد
- شیر ۱ لیتر
- شکر ۱۰۰ گرم
- عصاره وانیل ۱ ق چ
- آرد ذرت ۸۰ گرم
- ژله (هر طعمی که دوست دارید) ۲ بسته
- آب جوش ۴۵۰ میلیلیتر
- آب سرد ۴۵۰ میلیلیتر
طرز تهیه:
شیر، شکر، وانیل و آرد ذرت رو مخلوط و گرم کنید. پتیبور رو اضافه کنید و هم بزنید تا کرمی بشه. ژله رو طبق دستور روی بسته بندی آماده کنید. دو قسمت از خمیر پتیبور رو در قالب بریزید و ژله آماده شده رو روش بریزید. لایه بعدی خمیر پتیبور و ژله رو قرار دهید. یخچال کنید و لذت ببرید!

دسر پتیبور یخچالی فوقالعاده خوشمزه!
با مواد ساده و در کمترین زمان، این دسر خوشمزه رو آماده کنید.
مواد لازم:
- پتیبور ۲۰۰ گرم
- شکلات ۸۰ گرم
- شیر ۱ پیمانه
- کره ۱ قاشق غذاخوری
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
- فندق خرد شده ۱٫۲ پیمانه
طرز تهیه:
شیر، شکر و پودر کاکائو رو مخلوط کنید و گرم کنید. کره رو اضافه کنید. شکلات و پتیبور رو اضافه کنید و هم بزنید تا حل بشه. فندق رو اضافه کنید. داخل قالب بریزید و یخچال کنید. نوش جان!
دسر با بیسکویت پتی بور خوشمزه با کرم کاستارد!
کرم کاستاردِ خوشمزه با پتیبور، یه دسر فوقالعاده راحت و خوش طعمه.

مواد لازم:
- پتیبور ۲۰ عدد
- شیر ۲ پیمانه
- تخممرغ ۱ عدد
- آرد ۲ ق غ
- نشاسته ۱ ق غ
- شکر ۱.۲ پیمانه
- خامه سنگین ۱.۴ پیمانه
مواد سس توت فرنگی:
- توت فرنگی ۵۰۰ گرم
- ذرت ۱.۲ ق چ
- آب ۱.۴ پیمانه
- شکر ۱.۴ ق غ
- پودر مغز پسته ۱ ق غ
طرز تهیه:
کرم کاستارد رو آماده کنید (مواد رو مخلوط و بپزید). پتیبور رو خرد کنید. لایه لایه پتیبور و کرم رو در ظرف بچینید. سس توت فرنگی رو آماده کنید و روی دسر بریزید. با پودر پسته تزیین کنید.
دسر پتیبور لیوانی: تیرامیسو سریع و آسان!
دسر پتیبور لیوانی، جایگزین سریع و خوشمزهی تیراميسو!
مواد لازم:
پتیبور ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم
پودر کاکائو ۳۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید. زرده، پنیر و پودر قند رو مخلوط کنید. سفیدهها رو بزنید تا پف کنه و به زردهها اضافه کنید. پتیبور رو خرد کنید. لایه لایه پتیبور خرد شده و کرم رو در لیوان بچینید (لایه آخر کرم). ۱۲ ساعت یخچال کنید و با پودر کاکائو تزیین کنید. نوش جان!
دسر با بیسکویت پتی بور و خامه ی خوشمزه و موز!
یه دسر خوش طعم و راحت با پتیبور، خامه و موز.

مواد لازم:
- پتیبور ۵۰ عدد
- موز ۲ عدد
- خامه سنگین ۲۰۰ میلیلیتر
- پودر قند ۲ ق غ
- شکلات ۴۰ گرم
- میوه تازه و برگ نعنا برای تزیین
طرز تهیه
خامه رو با پودر قند و کمی وانیل بزنید. بیسکویت پتیبور رو خرد کنید. موز رو برش بزنید. لایههایی از پتیبور، خامه و موز رو در ظرف بچینید. شکلات رو آب کنید و روی دسر بریزید. با میوه و برگ نعنا تزیین کنید.
