طرز تهیه جغول بغول
اگر دنبال یک غذای ساده و در عین حال پرانرژی هستید که خوردن آن شما را سرحال و پرروحیه کند حتماً باید برای یک بار هم که شده طرز تهیه جغول بغول با جگر سفید را یاد بگیرید. این خوراک قدیمی ایرانی که عطر خاصی هم دارد با جگر سفید تهیه می شود و برای خیلی ها یادآور دورهمی های خانوادگی و عصرهای خوش کودکی است.
طرز تهیه جغول بغول با جگر سفید بسیار راحت است و با کمی سلیقه هر کسی می تواند غذایی خوشمزه و سالم درست کند. پس اگر آماده اید تا یک رسپی متفاوت و خانگی برای درست کردن این غذای لذیذ یاد بگیرید با ما در ادامه مطلب از پیکوسکند همراه باشید.
طرز تهیه جغول بغول با جگر سفید
برای طرز تهیه جغول بغول با جگر سفید لازم است حتما مواد اولیه را با دقت و کاملا بهداشتی آماده کنید تا نتیجه کار دلچسب باشد.

طرز تهیه جغول بغول
مواد لازم برای طرز تهیه جغول بغول با جگر سفید
- جگر گوسفند: یک عدد
- جگر سفید گوسفند: یک عدد
- دل گوسفند: یک عدد
- قلوه گوسفند: یک عدد
- پیاز متوسط: پنج عدد
- رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
- نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار دلخواه
- روغن مخصوص سرخ کردنی: به میزان کافی
مراحل کامل طرز تهیه جغول بغول با جگر سفید
تهیه یک جغول بغول خوشمزه با جگر سفید به توجه و دقت در پاک کردن مواد اولیه نیاز دارد. اول باید دل و قلوه و جگر را خوب و کامل بشویید تا هیچ اثری از بوی زهم باقی نماند. هر کدام را وسط بریده و خونابه و رگ های اضافه را با آب پاک کنید. بعد از شستشو، مواد داخل را به صورت تکه های کوچک و هم اندازه خرد کنید تا زمان پخت همه مواد یکدست بپزد.
باید توجه کنید که جگر سفید نسبت به سایر قسمت ها دیرتر نرم می شود. پس بهتر است ابتدا جگر سفید خرد شده را در قابلمه با یک لیوان آب و کمی زردچوبه بریزید و بگذارید تا کاملاً پخته شود و بافت آن لطیف شود. طرز تهیه جغول بغول با جگر سفید این مرحله را مهم می داند. بعد از این کار، پیازها را پوست بگیرید و خرد کنید. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پیازها را سرخ نمایید تا طلایی و خوشبو شوند.
در مرحله آخر نوبت به اضافه کردن جگر سفید است. جگر سفید پخته شده را همراه با دل و قلوه و تکه های جگر سیاه به ماهیتابه پیاز داغ اضافه کنید و آن را روی حرارت ملایم سرخ کنید تا کمی تغییر رنگ بدهد. بعد یک قاشق رب گوجه فرنگی به مخلوط بیفزایید و اجازه دهید مواد با ادویه و رب حسابی ترکیب شوند و عطر رب بگیرد. در پایان نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی آب جوش بریزید تا خوراک کاملاً جا بیفتد و طعم مواد یکی شود. بعد از تمام شدن پخت، خوراک را در ظرف دلخواه سرو و با نان تازه یا برنج میل نمایید. نوش جان

طرز تهیه جغول بغول
بعضی از افراد ترجیح می دهند به جای جگر گوسفندی این غذا را با جگر مرغ تهیه کنند. با این حال بازهم طرز تهیه جغول بغول با جگر سفید و جگر مرغ تفاوت چندانی با هم ندارند. تنها تفاوت در طعم و مزه آن ها است. آن هم برای کسانی که عاشق غذاهای گوشتی هستند این غذای واقعا لذت بخش می باشد.
مواد لازم برای تهیه جغور بغور با جگر مرغ
- جگر مرغ: 500 گرم
- پیاز: 2 عدد بزرگ
- سیب زمینی: 2 عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
- فلفل سبز: 1 عدد (اختیاری)
- زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
مراحل تهیه
در مرحله اول برای طرز تهیه جغور بغور با جگر مرغ بایستی جگر مرغ را خوب شسته و سپس آن را در قطعات کوچک کاملا خرد کنید. سپس پیاز را خرد کرده و در ماهیتابه با روغن فراوان سرخ کنید تا بو و مزه شیرینی به غذا بدهد.
حال جگر مرغ را با پیاز ترکیب کرده و روی شعله متوسط حدود پانزده دقیقه سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد. اضافه کردن رب و ادویه در این مرحله باعث می شود رنگ و طعم خوراک بهتر شود. سیب زمینی ها را جداگانه سرخ کرده و در انتهای کار با همه مواد مخلوط کنید تا خوراکتان پختی یکدست داشته باشد. در نهایت خوراک را با نان یا برنج سرو کنید. غذای شما آماده است. نوش جان
طرز تهیه جغول بغول خیابانی
اگر دوست دارید جغول بغول را به روشی نزدیک به غذای رستوران ها درست کنید باید به چند نکته توجه ویژه داشته باشید. اول اینکه برای طرز تهیه جغول بغول با جگر سفید بایستی حتما دل، جگر سفید و قلوه گوسفندی را تهیه کنید. هر کدام را به خوبی تمیز و خرد کنید. سپس تمامی نکاتی که در ادامه مطلب گفته می شود را قدم به قدم پیش بروید تا یک غذای لذیذ و مجلسی به سبک رستورانی را برای خود و خانواده تان آماده کنید.

طرز تهیه جغول بغول
مواد لازم برای تهیه جغور بغور رستورانی
- دل گوسفند: 1 عدد
- جگر گوسفند: 1 عدد
- جگر سفید گوسفند: 1 عدد
- قلوه گوسفند: 1 عدد
- پیاز: 5 عدد متوسط
- روغن سرخکردنی: 3 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
مراحل تهیه
برای طرز تهیه جغول بغول با جگر سفید به روش رستورانی، در ابتدا باید دل و جگر و جگر سفید و قلوه را به روش صحیح پاک کنید. این مواد را از وسط برش بزنید تا تمام رگ و لخته ها خارج شوند و کیفیت غذا بالا برود. مطمئن شوید تمام مواد به اندازه کوچک خرد شده اند تا پخت کاملاً یکنواخت باشد. جگر سفید به دلیل ساختار متفاوت خود باید کمی بیشتر پخته شود تا سفت و خشکی خود را از دست بدهد.
در مرحله بعد در یک قابلمه مناسب جگر سفید و کمی زردچوبه و نمک را با آب قرار دهید و اجازه دهید تا خوب بپزد. در تابه دیگری چهار یا پنج پیاز را خرد و با روغن سرخ نمایید تا طلایی شوند. بعد جگر سفید پخته شده را به پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید.
سپس دل و قلوه و جگر سیاه را نیز به تابه اضافه کنید و بگذارید مواد با هم تفت بخورند. در این مرحله رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید همه مواد خوب ترکیب شوند. برای طعم بهتر، یک پیمانه آب جوش به خوراک بیفزایید و اجازه دهید تا با حرارت کم جا بیفتد. این خوراک خوشمزه را با نان یا برنج میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد آموزش جغول بغول شمالی
برای خوش عطر شدن جغول بغول می توانید از کمی پودر سیر یا پودر پیاز در کنار زردچوبه و فلفل استفاده کنید. عده ای نیز رب انار را در انتهای پخت به خوراک اضافه می کنند که طعم ملس و فوق العاده ای به آن می بخشد. برخی افراد حتی در انتهای پخت کمی سیب زمینی نگینی سرخ شده هم به خوراک اضافه می کنند تا غذایشان کامل شود.




